גלידה לאירועים היא אחת הבחירות המועדפות והנפוצות ביותר מבין האפשרויות המגוונות של סוגי בר מתוקים לאירועים ודוכני המזון. לא מפתיע במיוחד, נכון? הרי מי לא אוהב גלידה. מעטים הם האנשים שלא מרגישים אפילו חיבה קלה לקינוח הקר, המתוק והוותיק הזה. גלידה מתאימה למגוון של אירועים שונים, כחלק מדוכני מזון לימי הולדת, חתונות, בת מצווה, בר מצווה, אירועי חברה וכל אירוע אחר שרוצים להוסיף לו פן מתוק ומשמח במיוחד.
בין מגוון סוגי הגלידה ניתן למצוא גלידה איטלקית מסורתית בשלל טעמים, גלידה אמריקאית רכה ואוורירית במיוחד, גלידת קולד סטון – גלידה שמכינים משמנת טרייה ותוספות לבחירה על גבי משטח קרח בשיטה מיוחדת, וגלידת יוגורט בריאה עם תוספת של פירות טריים, אגוזים, שוקולד וסוגים שונים של סירופים.
עמדת גלידה של מונקו בר מספקת גלידה לאירועים במבחר טעמים עשירים, דוכן גלידה לאירועים, עמדת גלידה לילדים, עגלת גלידה ליום הולדת ואוטו גלידה לאירועים.
מעוניינים לקבל הצעת מחיר של עגלת גלידה לאירועים? צרו איתנו קשר לקבלת פרטים ומחירים ותנו לנו לשמח אתכם עם עמדת גלידה משובחת שתקפיץ את האירוע שלכם לרמה אחרת.
להזמנות השאירו פרטים
בר גלידות לאירועים עם מגוון טעמי גלידות מיוחדים
בר גלידות לאירועים עם טעמי גלידות מיוחדים ובמבחר סוגים וטעמים עשירים, דוכני גלידות לאירועים, מגוון סוגי גלידה, גלידה אמריקאית לאירועים, אוטו גלידה לאירועים, דוכן גלידה לילדים, עגלת גלידה לאירועים בלתי נשכחים.
בר גלידות לאירוע שלך היא בחירה חכמה
בנוסף נשמח להציע את שירותי הבר הנוספים שלנו כמו: דוכני מזון לאירועים, בר מתוקים ושתייה. מה שיאפשר לך להנות מהכל במקום אחד.
דוכן גלידה ליום הולדת
גלידה משולה למנת שמחה בגביע. אין הרבה שלא מפיקים הנאה מטעמה ומרקמה. כל אירוע, גדול כקטן, יכול להשתדרג פלאים בזכות דוכן גלידה לאירועים שמגיש גלידה עבודת יד איכותית. ומה הפלא? גם מבוגרים וגם ילדים נהנים מגלידה טובה. אם אתם מחפשים ודן גלידה ליום הולדת עם גלידה משובחת לאירוע הבא שלכם, כזו שתשאיר את האורחים עם טעם של עוד, צרו עמנו קשר ונשמח להפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח בטעמו.
למה גלידה היא בחירה נכונה לאירוע שלך?
בתכנון אירוע, עולה השאלה מה הם הדברים שבאמת יזכרו מהאירוע שלנו? מה אנחנו נזכור? יש כל כך הרבה גורמים שאנחנו משקיעים בהם מחשבה – צבע המפות והמפיות, צורת הישיבה, המוזיקה שתתנגן. כל כך הרבה תיאומים ותוכניות. כל כך הרבה פרטים קטנים בשביל להפוך אירוע לגדול. כזה שלאחריו יישאר זיכרון טוב ובמהלכו תהייה הנאה גדולה. סוגיית הכיבוד שנגיש לאורחים באירוע מאוד חשובה. אחד הגורמים הכי קריטיים להצלחת אירוע – הוא הכיבוד שמוגש למשתתפים בו. אוכל הוא חלק חשוב לו מצפים אנשים כמעט בכל מפגש חברתי או מסיבה, והוא לוקח מקום חשוב במה שאתם והאורחים שלכם תגדירו כאירוע מוצלח או פחות מוצלח. דוכני מזון לאירועים כבר נהפכו לחלק בלתי נפרד מאירועים קטנים כגדולים. אז מה מתאים למבוגרים וילדים כאחד? איזה כיבוד יהיה באמת מפנק? גלידה כמובן!
עגלת גלידה לאירועים במגוון טעמים ותוספות לבחירה
עגלת גלידה לאירועים היא אטרקציה מהנה וטעימה במיוחד! מה יותר מהנה מלהתענג על טעמה של גלידה איכותית, עשויה רכיבים טבעיים ובמגוון סגנונות לבחירה, מוצגת לבאי המקום על גבי עגלות הגלידה המעוצבות היפיפיות והכה טעימות שלנו שמוסיפות שיק לכל אירוע.
מבחר הגלידות השונות וגלידת היוגורט המשובחות של מונקו בר טבעיות לגמרי ואינן מכילות חומרים משמרים או צבעי מאכל, תוך שמירה על איכות גבוהה והגשה בעגלות ייחודיות לכל סוג גלידה.
דוכן או עגלת גלידה לאירועים הוא פתרון נהדר לכיבוד מפנק לכל אירוע – בת מצווה, בר מצווה, ימי הולדת, מסיבות רווקים ורווקות, יום כיף וכל אירוע אחר. מונקו בר מציעים מגוון אפשרויות של דוכני גלידה לאירועים הכוללים: גלידה אמריקאית, גלידה Cold Stone, גלידת יוגורט וגלידה איטלקית – במגוון טעמים ותוספות לבחירה: אגוזים, שבבי שוקולד, סוכריות צבעוניות ועוד. זוהי חוויה קולינארית מופלאה, שתניף כל אירוע לגבהים חדשים ותשאיר חיוך גדול על הפנים, טעם של עוד וזיכרון מתוק מתוק.
כמה עובדות על גלידה!
- בשביל לסיים כף גלידה אחת, יש צורך בכ-50 ליקוקים.
- מבין כל הסירופים וה"ציפויים" השונים לגלידה, הסירופ הפופולרי ביותר הוא סירופ שוקולד.
- הגלידה הבאה מפורסמת מאוד ואהובה על רבים – גלידה אמריקאית כמובן. את הגלידה הזו ייצרו חוקרים שמצאו שיטה להכפיל את כמות האוויר המוכנס לגלידה בזמן הייצור, מה שהופך אותה לרכה ואוורירית יותר משאר סוגי הגלידות.
- לארץ הגיעה הגלידה בשנות ה-50 של המאה העשרים. המבחר לא היה גדול בהתחלה, והטעמים הנפוצים היו שוקולד, ווניל ומסטיק.
- ההיסטוריה של הגלידה: להערכת היסטוריונים, הראשונים לאכול משהו שקרוב לגלידה היו הפרסים. ישנן עדויות לכך שבממלכת פרס נהגו להוסיף מיץ ענבים לקרח או לשלג ולאכול את התרכובת המתוקה-קפואה. הסינים היו הראשונים לערבב מיץ פירות וקרח ולייצר סוג של סורבה.